Szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
Sony ericsson Xperia mini pro
65 000 Ft
szerintetek megéri?
jobb mint az x10?
2011. nov. 10. 19:48
1/8 anonim válasza:
x10-nél összehasonlíthatatlanul jobb!
és hogy megéri-e 65 ért!!
háááttt...
de biztos jó vétel, mobilarénán is különösen ajánlottat kapott!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. nov. 10. 19:54
3/8 anonim válasza:
Hát, sokkal jobb, mint az x10, de ez az árából is látszik. :D
Megéri annyiért, de szerintem akkor Defy-t vegyél, vagy a +-t, ha kijön, mert annyiból sztem lassan kijönne.
4/8 A kérdező kommentje:
de amúgy miben jobb?
2011. nov. 10. 21:48
5/8 anonim válasza:
Sokkal jobb, gyakorlatilag mindenben...
Ha esetleg nem kell a fizikai qwerty, akkor ott van az xperia mini 50k-ért vagy esetleg az xperia live, az is 65000 ft.
6/8 anonim válasza:
volt itt valakinek egyáltalán x10i-je? mert szerintem senkinek...amúgy annyival jobb, hogy mivel kisebb a kijelzője, kicsivel tovább bírja, de szerintem az x10 nem rossz...nekem 2 is volt már. egyedül a fizikai qwerty billentyű a nagyobb előny, bár nekem még úgyis kicsi...
7/8 anonim válasza:
"de szerintem az x10 nem rossz...nekem 2 is volt már. "
Most ez mi akar lenni? Az x10 mini pro-ról írsz vagy az új xperia mini-ről?
8/8 anonim válasza:
jah, várj, most lehet félreértettem a kérdést. nagy x10i-m volt, tehát akkor arra gondol a kérdező, hogy a sima mini pro jobb-e az x10 mini pro-nál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!