Nem tudok visszahívót küldeni! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Lemerült a kártyám,küldtem egy csomó visszahívót a barátomnak, és egy idő után nem tudtam már (aasszem 200 után) Mos tújra feltöltöttem,megint lemerült és még mindig nem tudok! Miért nem küldhetek neki megint ha közbe már volt feltöltve a kártyám?2009. máj. 8. 12:35
1/9 anonim válasza:
A mobilszolgáltatót (mert ugye telefonkártyáról van szó) kellene megkérdezni. Lehet, hogy nagyon gyorsan tud segíteni az ügyintéző. (Lehet, hogy naiv vagyok?)
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a visszahívóknak nem egyenlegtöltési, hanem havi korlátja van, nem?
3/9 anonim válasza:
Ez történt nálunk is. Ha egy nap sok (pontos számot már nem tudok) visszahívót küldesz, egy bizonyos számra már soha az életben nem küldhetsz visszahívót. Ha feltöltöd a kártyát ha nem. Igy jártunk mi is :((
4/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy egy idő után nem tudtam küldeni, hiába ment le róla a feltöltött pénz.És ez azért van mert 1 valakinek(nálam is barátom volt) túl sokat küldtem 1 nap alatt.
Aztán egy idő múlva,nem tudom pontosan mennyi is volt, de akkor már tudtam.Szerintem várd meg az egy hónapot, mert ennek biztos hogy időkorlátja van. De én úgy emlékszem, h akkor csak a barátomnak nem tudtam küldeni, másnak viszont igen. Te tudsz másnak küldeni?
5/9 anonim válasza:
Ki nem állhatom, ha valaki visszahívó smst küld, le is tiltattam, hogy kapjak, nekem előfizetésem van. Miért nem töltöd fel rendszeresen az egyenleged?
6/9 anonim válasza:
Vagy ugye miért nem elég egyet küldeni? Ha 200-at küldesz, azt is ugyanúgy nem veszi észre mint az egyet! Lehet, hogy az agyára mentél neki is :))
7/9 A kérdező kommentje:
Nem egy nap alatt küldtem neki azt a sok visszahívót..Csak amikor én suliba voltam,ő meg dolgozott..Így jeleztünk egymásnak,h gondolunk egymásra:) Másnak tudok..csak neki nem! Szóval azt mondjátok egy hónap és emgint tudok?? Akkor jó :)
2009. máj. 8. 14:45
8/9 anonim válasza:
Az én lányom még most sem tud, 50 felett korlátozzák.
2-3 hónapja tiltották le neki.
9/9 anonim válasza:
Állítólag csak 24 órára tiltják le.
De ha mégsem, szerintem a t-mobile üzleteben ezt el lehet intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!