Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi mobilokról?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék úgy 15000ft környékén venni egy mobilt, kifejezetten olyant szeretnék, ami szinte mindent tud, mert rengeteget vagyok úton. Nézegettem egyéb aukciós oldalakon telefonokat, és rengeteg olyan mobilt hirdetnek ebben az árfolyamban, aminek nincs konkrét márkája (gondolom kínai), de mindent tud, általában így hírdetik: tv dualsim wifi java mobiltelefon, stb.....

Ez elvileg veszi az analóg csatornákat, mindent tud :D. Szerintetek érdemes ilyet venni? Ezt néztem ki: [link]

Tartok tőle, hogy ezek egy hónapot sem húznának ki aktív használás közben....

2011. nov. 8. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy haveromnak tavaly a szülei Ausztriában voltak és szuvenírnek hoztak neki egy ilyen klón telót, hát nem ajánlom ezeket a vackokat, bár rajolni és telefonálni lehet velük.
2011. nov. 8. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek a kínai klón telók mindent tudnak csak azt nem amit rájuk írnak. De telefonálni lehet velük, meg a többség egész jól kezeli a két sim kártyát.
2011. nov. 8. 22:27
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ,akkor elkerülöm ezeket, végül is sejtettem, hogy egy rakás sz@rok lehetnek... :D
2011. nov. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!