ja hogy a jelen érdekel? akkor hasonlitsd ösze az androidot a Symbian Belle rendszerrel. sokkal jobb már főképernyő szempontból is. a hardverigény kisebb, a gyorsasággal nincs problém. amih a symbian elfut 1ghz-680mhz addig az android 1.2Ghz+ vagy 2magos proci. még a gyenge iOSnak is elég 800 mhz.. hiába népszerű az android, akkor se jobb. a symbian lassan fejlődik, de nagyobb léptekben.
2011. nov. 8. 21:23
12/19 anonim válasza:
amih a symbian elfut 1ghz-680mhz addig az android 1.2Ghz+ vagy 2magos proci. még a gyenge
Láttál már egy HTC Hero-t vagy Legended? Mert azokban csak 600MHz-es proci van mégis szépen megy rajta az android. Az általad említett hardveren is épp úgy megy az android, gondok nélkül. Akadások meg épp úgy előfordulnak a symbiannál is mint az androidnál. Az ios meg a legjobban optimalizált rendszer. Azzal nem is érdemes versenyezni.
2011. nov. 8. 22:09
13/19 anonim válasza:
"Nem rossz, csak eljárt felette az idő."Ennyi erővel azt mondhatnám,hogy a Windows felett eljárt az idő.Az is mindig újúl úgy,mint a Symbian.2016-ig biztos támogatott lesz.Az még 5 év és ha most vesz bárki Symbianos telót az még legrosszabb esetben is lecseréli 4 éven belül.Most vette át egy másik cég a fejlesztését.Úgyhogy lehet tovább lesz,mint 2016.Azért mondok egy példát:mig a Symbian telefonban benne van minden alapfunkció(pl.fájlkezelő )addig Androidra mindent úgy kell letöltened addig nem is tudsz semmit se feltelepiteni és ha beszarik a rendszer akkor kezdhetsz mindent előről.
2011. nov. 9. 07:52
14/19 anonim válasza:
"Kevés az app rá"Lehet kevesebb,mint az Androidra de Symbianra legalább értelmeseket gyártanak!
2011. nov. 9. 07:55
15/19 Electronicperson válasza:
Nos nekem jelenleg egy symbianos telóm van (Nokia C5-00), sok gondom van vele. Mindig lefagy lassan reagál, szörnyű.
Nem szeretem a symbian az a baj vele ,hogy nagyon labilis.
Szerintem inkább android.
Az alkalmazásboltjával semmi gond sincs.
2011. nov. 9. 16:57
16/19 anonim válasza:
Mondjuk a C5-00 egy nem valami jó széria.Ne e telefon alapján itéld meg a Symbiant hasz az amúgy is S60v5.Én Symbian 3^-t használok és simán versenyképes!
2011. nov. 10. 16:45
17/19 anonim válasza:
a symbian 3 telefonosokat én nagyon irigyelem. jol néz ki, szinte mindent lehet találni rá, és az új QML store kliens is nagyon jó. nem is beszélve a Belle frissitésröl. én droifot sose vennék. én kitartok a symbian mellett és hiszem hogy egyszer feltámad azt bámulhatnak a google emberei! a belle már jó uton halad
2011. nov. 10. 19:55
18/19 anonim válasza:
Én most készülök egy symbianos Nokia N8-at venni, ahogy utána olvastam a symian egyel talán nem ratyi, sokan megvannak elégedve vele, például ez a fórum is :) őszintén megvallva én mindig is Nokia párti voltam, most is egy Nokia 6234-esem van, és az ég világon minden tökéletes vele (le is kopogom)
Vissza térve a symbianra, a mondás is úgy szól : "utolsókból lesznek az elsők" persze ezzel nem arra akarok célozni, hogy a symbian utolsó. Csak kevesebben használják.
További szép napot!
2011. nov. 13. 10:36
19/19 anonim válasza:
Nekem nokia c5-03 van és még egyszer sem fagyott le pedig már 1 éves egy csomó hasznos alkalmazás van rajta még a munkában is használom és gyors is a symbian sztem jó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!