Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen Androidos okostelefonok...

Milyen Androidos okostelefonokat tudnátok javasolni 40. 000 Ft alatt ami megéri az árát? :D

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 00:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*nem bízom
2011. nov. 11. 11:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Új xperia mini, t-mobile-nál 40k, neten rendelve.
2011. nov. 22. 00:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Csakis az Xperia Mini.
2011. dec. 12. 20:02
 14/21 anonim ***** válasza:
csakis az új mini
2011. dec. 12. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:
mostmár tényleg a mini a best buy!! 40 ért ezzel a hardverrel és tudással ez áldás ha nem vttem volna meg a defyt 60 ért akkor tuti most minim lenne de sajna akkor még nemis volt.
2011. dec. 12. 22:51
 16/21 anonim ***** válasza:

1. A Defy + jóval drágább, mint a sima Defy

2. Az árához viszonyítva a sima és a + csak az akkumlátor kapacitásban különbözik egymástól (+ -nak nagyobb a teljesítménye), a sima Defy -nak a procija 1 Ghz -ről le van butítva 800 Mhz. -re, különbség a TIOMAP 3610 és a 3620 (+) között csak az órajel a különbség, amelyet a simán egy Cyanogen Mod -dal simán elő lehet hívni és akkor királymódi teljesítményt el lehet vele érni.

35 ezer valamennyi forintért már lehet vadonat újonnan kapni ZTE Blade -et, nagyon jó, főleg Cyanogen mod -dal, ahogyan a tapasztalatok vallják azt, én abszolút ajánlom :)

Össze-vissza veri az ilyen X8, meg Galaxy minis, meg Gios szarságokat!

2011. dec. 24. 13:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Csak az új xperia mini-t nem veri max a kijelzőméretben és 5k-val több, mint 35...
2011. dec. 24. 13:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Speciel nekem nagyon fontos a kijelző, a mininek kis szemnyi gagyi felbontású kijelzője van a Blade -hez képest.

A Defy meg amúgy is jobb, mint az Xperia mini, nem értem miért kell siránkoznod emiatt.

Attól, hogy 5 ezer Ft. -val drágább a mini, akkor is a ZTE lesz a Best Buy, mivel annyiért olyan telefont olyan kijelzővel nem vehetsz sehol.

Meg ízlés kérdése is: van, akinek bejön a kis kijelzős, kicsi, vastag telefon, van, akinek pedig nem!

2011. dec. 25. 16:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Most a mini is csak 35, de nekem a hardver a fontosabb, mint a kijelző méret.

A blade szvsz ilyen alapon évekig a legjobb lesz...

2011. dec. 25. 16:21
 20/21 anonim ***** válasza:

" Speciel nekem nagyon fontos a kijelző, a

mininek kis szemnyi gagyi felbontású

kijelzője van a Blade -hez képest.

A Defy meg amúgy is jobb, mint az

Xperia mini"

Ezzel viszont lemondasz az erős, sokkal modernebb hardverről. Flash támogatásról, hd felvételről, android 4.0-ról.

Blade-re a főzött rom már nem lesz az igazi, ugyan megoldható rá, de az armv6 procival biztos nem lesz megoldható az ics-ben lévő, az armv7 procikat kihasználó hardveres támogatás. Marketen már ma is egy csomó app van amihez legalább armv7 kell és ez csak egyre több lesz, játékoknál még inkább így lesz...

Az meg, hogy gagyi a felbontás... Nézd majd meg a t-mobilnál az 1000 ft-al a mini-nél többe kerülő galaxy y-t.

A defy is max abban jobb a mini-nél, hogy nagyobb a kijelző, de hardveresen összességében gyengébb.

2011. dec. 25. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!