Melyik a jobb telefon?
HTC Sensation vagy Samsung Galaxy S II? Kinek mi a tapasztalata? Fényképezőgép/kamera szempontjából melyik jobb? Esetleg más teló?
Előre is köszi a válaszokat!
Nem gyenge a Samsungnak az akkuja!
szinte mindegyik okostelefon ugyan annyit bír!
És vedd bátran az S2-őt mert nagyon király telefon és ne hallgass a Nokia fanra!
tényleg jó a MeeGo de fejletlen és kevés applikációval!
11:37
Látom te se látsz tovább az Androidnál egy Droiddal az orrodon. Az applikációk a védjegyed? Igen, van több százezer alkalmazás, de nem tudnál néhány 10-től többet említeni, ami hasznos. Beszélő kutyára meg szerintem nem sok embernek van szüksége, ráadásul arra se, hogy egyféle app-ból van 50 fajta, és nem tudom eldönteni, melyik az eredeti vagy a normális.
az a te bajod hogy nem tudod eldönteni hogy mi micsoda!
és igenis rengeteg jó app van androidra!
sokkal jobban testreszabhatóbb azt csinálsz vele amit akarsz, kipakolhatsz szinte mindent a "asztalra" amit a meegonál nem tehetsz meg!
írtam már korábban hogy a MeeGo nem rossz rendszer!
Sőt, jó de a Nokia olyan balfsz hogy nem fejleszti! ha fejlesztené sokkal jobb lenne annál a bűnronda WP7-nél!
de sajnos nem fejleszti és ezért NEM érdemes 150 ezer forintot kidobni!
miért lenne instabil?
minél jobban fejlődik annál stabilabb lesz!
2.3 is már jól optimalizált és a 4.0 szerintem sokkal jobb lesz az elődjeinél!
:) Köszi a válaszokat!
Egyelőre még várok a megvásárlásával...amíg picit lejjebb nem megy az ára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!