Miért nem árulják ezt a telefont a T-mobelnál? (lent)
Sony Ericsson Xperia Pro telefonról van szó. idén szeptemberbe jelent meg, és ezt szeretném megvenni t-mobilnál, de interneten nincs fent. Miért?
Írtam emailt nekik, de nem írtak még vissza lassan 1 hét után.
Előre is köszönöm!
de függetlenül nem akarom mert úgy drága. viszont a tmobilenál meg gondolom lennének csomagok.
Akkor?
Itt függetlenül vannak, s nem drágább szerintem a bolti árral. Max ha drágának tűnik, akkor összekevered az x10-es kistesójával.
Amúgy megbízhatóak. :D
Töltőt adnak hozzá, adatkábelt nem. Az aksi alap. Más nincs benne a dobozban szerintem, ami fontos lenne. Van amelyikhez van gyártói garancia, meg adnak hozzá boltit is.
Szóval, nem 1 kopasz telefont adnak. Amúgy meg lehet venni hozzá ott helyben kiegészítőket, szóval az a + 4k nem fog földhöz vágni, ha 50k-t kivág az ember érte. Ha meg nem kapható a t-nél, akkor ajánlj 1 másik oldalt, ahol mindent adnak hozzá, s kijön 54k-ból.
gsmline nem megbízható szürkeinport stb
speedshopban vedd
a t-mobile már vagy 4 éve egy fos! telenor sokkal jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!