Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem árulják ezt a...

Miért nem árulják ezt a telefont a T-mobelnál? (lent)

Figyelt kérdés

Sony Ericsson Xperia Pro telefonról van szó. idén szeptemberbe jelent meg, és ezt szeretném megvenni t-mobilnál, de interneten nincs fent. Miért?

Írtam emailt nekik, de nem írtak még vissza lassan 1 hét után.

Előre is köszönöm!

2011. nov. 2. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
vedd meg függetlenül!
2011. nov. 2. 20:18
 2/9 A kérdező kommentje:

de függetlenül nem akarom mert úgy drága. viszont a tmobilenál meg gondolom lennének csomagok.

Akkor?

2011. nov. 2. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt függetlenül vannak, s nem drágább szerintem a bolti árral. Max ha drágának tűnik, akkor összekevered az x10-es kistesójával.

Amúgy megbízhatóak. :D

2011. nov. 2. 21:18
 4/9 bp1985 ***** válasza:
Olyannyira, hogy az összes gyári tartozékot kiveszik, nincs rá hivatalos gari. De ha eredeti kell, és nem egy kopasz telefon, akkor drágább, és úgy már nem éri meg.
2011. nov. 2. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Töltőt adnak hozzá, adatkábelt nem. Az aksi alap. Más nincs benne a dobozban szerintem, ami fontos lenne. Van amelyikhez van gyártói garancia, meg adnak hozzá boltit is.

Szóval, nem 1 kopasz telefont adnak. Amúgy meg lehet venni hozzá ott helyben kiegészítőket, szóval az a + 4k nem fog földhöz vágni, ha 50k-t kivág az ember érte. Ha meg nem kapható a t-nél, akkor ajánlj 1 másik oldalt, ahol mindent adnak hozzá, s kijön 54k-ból.

2011. nov. 2. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Emberek én nem Xperia mini Pro rol kérdezek hanem sima xperia pro.

[link]

Ez

2011. nov. 2. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

gsmline nem megbízható szürkeinport stb

speedshopban vedd

a t-mobile már vagy 4 éve egy fos! telenor sokkal jobb!

2011. nov. 2. 22:05
 8/9 bp1985 ***** válasza:
Gyári füles legalább 5-6 k. Gyári adatkábel szintén. Gyári garancia nem fejezhető ki pénzbe. Legális úton függetlenítés megint nem nézhető, mert nem úgy van függetlenítve. De vegyétek csak a sok szürkeimportos sz@rt.
2011. nov. 2. 22:17
 9/9 A kérdező kommentje:
nekem telenorba is jó lenne de akkor ugy mondom h se tmobil se vodafone se pannon/telenornál nincs az oldalon.
2011. nov. 3. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!