Akad a ZTE Bladeen az Angry Birds, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
A nfs shift lazán el fut de ez a kis játék nem.2011. nov. 2. 18:17
1/9 anonim válasza:
vegyél iphone 4s-t azon biztosan nem fog
2/9 anonim válasza:
ha valami gagyi utánzat játékot töltöttél le nemcsoda!
3/9 A kérdező kommentje:
Többször letöltöttem már különböző helyekről, marketről is de valahogy nem tetszik neki a dolog, pedíg nincs tele minden fos programmal, mégis akad, az iphonos dolog picit költséges nekem:)
2011. nov. 2. 18:26
4/9 anonim válasza:
akkor kikapcs majd bekapcs és próbál újra! ha így se jó akkor letöltesz valami vírusitót!
5/9 anonim válasza:
Azért milyen röhejes már, hogy vírusirtóra van szükség az androidos telefonokon :D
6/9 anonim válasza:
egyetértek
ios 5-ben biztosan menne
nekem megy simán és nézd meg az iphone 4s teljesítményét!
8/9 anonim válasza:
lehet hogy csak egy task killert kéne beszerezned és játék előtt azt lefuttatni, mivel a blade nem a legerősebb telefon a piacon lehet h így is akadni fog
9/9 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy Ace-m van és nekem is ez volt a problémám ,de találtam egy jó verziót ami nem akad. Ha még aktuális akkor szólj és elküldöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!