Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra van total commander?

Androidra van total commander?

Figyelt kérdés

a weblaopom szeretném vele feltölteni de nem vagyok gép közelbe

szval total commander vagy ahoz uasonló program kellene ami lehetöleg magyar! ^o^ köszönöm

2011. nov. 2. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
AndFTP
2011. nov. 2. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:
kösz még nemtöltöttem le de ez amugy magyar?
2011. nov. 2. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem nem.
2011. nov. 2. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:

há találtam magyart müködik is cs a hiba uzit angolul irja ki de ha jol értem idő tul lépés miatt leált majd meg probálom wifirõl is hátha ugy müködni fog sajna itt ahol most vagyok itt tuti nincs ∩_∩ de majd pénteken majd megpróbállom

nagyon köszi a segitséget

2011. nov. 2. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
ööö azt hiszem a Ghost Commander tud olyant amire neked van szükséged. mondjuk én csak játékok telepitésére használom
2011. nov. 2. 13:52
 6/6 A kérdező kommentje:
az első progi amt ajánlotatok az müködik csak mindent jol bekell álítani a másodikat migyá megnézem de az els ő is nagyon jo
2011. nov. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!