Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Web'n'walk szolgáltatás a...

Web'n'walk szolgáltatás a T-Mobilenál. Hogy is működik ez?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson W350i készülékem van. Nemrég jöttem rá, hogy lehet vele netezni. Na most megnéztem a honlapot, és azt írja, hogy tarifacsomaggal működik az egész. De én nem rendeltem semmit, még nem fizettem semmit, és mégis megy! Lehet, hogy ingyen is működik? Segítene valaki? Előre is köszönöm!
2009. máj. 5. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ha előfizetsz akkor 2gb v 6gb csomagra akkor pl 2gb ot letölthetsz havi 5000ft ért de ha nem fizettél elő akkor nemtom hány kb - ennyi forint

remélem megértettél :)

2009. máj. 5. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Havidíj nélkül forgalmi díjas elszámolás van, igen barátságtalan áron. (13Ft/10kb)
2009. máj. 5. 21:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát ömm...

Én csak azt szeretném tudni, hogy ha nem fizetek elő, nem rendelek semmit, akkor meddig lehet ingyen netezni... Vagy előbb utóbb le fog vonni magától valamennyit? (Nem előfizetéses vagyok)

2009. máj. 5. 21:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Ja értem. Köszönöm.

Csak azt nem értem, hogy kb. 2 hónappal ezelőtt már rájöttem, hogy lehet rajta netezni, és akkor 0Ft volt az egyenlegemen, mégis nézelőttem rajta (google, iwiw)...

2009. máj. 5. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Már rég levonta a kártyádról, ha sokáig használod azt fogod észrevenni, hogy nincs pénz a kártyádon. Szerinted a mai világban mi van ingyen, főleg az internet. :)
2009. máj. 6. 07:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad van!!!!! :S :S
2009. máj. 6. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!