Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek ha az apukám...

Mit tegyek ha az apukám mobiljának a kódját ki akartam találni és ami után újra bekapcsolom azt írja hogy utolsó lehetőség?

Figyelt kérdés
Mert ha észreveszi nekem kampic! x.x
2009. máj. 5. 20:11
 1/6 anonim válasza:
68%
Pedig ezt már így is-úgy is észreveszi!
2009. máj. 5. 20:12
 2/6 Avalanche válasza:
100%
Ha rákérdez, bevallod. Ilyenkor legjobb az egyenes út (bár szerintem érdekelni fogja, hogy miért akartad bekapcsolni a mobilját). Ez még mindig jobb, mintha teljesen leblokkoltad volna neki.
2009. máj. 5. 20:14
 3/6 anonim válasza:
100%
Igen észre fogja venni,de szerintem ne csezd el az utolsó lehetőséget is mert aztán jön az hogy "kérem adja meg a PUK-kódot"az meg nem mindenkinek van szóval elég sokan kidobják
2009. máj. 5. 20:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszi a válaszokat!
2009. máj. 6. 15:52
 5/6 anonim válasza:

Anno én elefelejtettem a pinkódomat.

Iszonyat reggel volt és beírtam 2 hülyeséget.Aztán a 3.nál már egészen biztos voltam,hogy azaz,de hát tévedtem.Felhívtam egy másik mobilról a T-Mobilt és megmondták a puk-kódomat.Csak a nevemet kérdezték,hogy kinek a nevén van a telefon, és a számom(meg,hogy nem e akarok új mobilt venni)!!!

Ne legyen legközelebb,de ha mégis megpróbálod,hívd fel a szolgáltatót,vagy hivasd fel egy felnőtthangú emberrel és megadják!!!A puk kódom után közölték a pint is,meg hogy esetleg nem e akarom megváltoztatni!

2009. máj. 7. 05:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat de már meg van oldva a probléma! ;)
2009. máj. 27. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!