Samsung Galaxy Ace giroszkóp probléma!?
"A készüléket természetesen giroszkóppal és gyorsulásérzékelővel is ellátták..."
Ezt a pdafanclub tesztjéből idéztem.
Tesséh ez pedig a Technet tesztben szerepel: "A 16 millió színárnyalatú kijelzőhöz egyébként giroszkópot és proximity szenzort is mellékelt a gyártó, ellenben a fényérzékelő sajnos kimaradt a repertoárból."
És mielőtt technikai analfabétának nézel, tisztában vagyok a giroszkóp jelentésével.

Mimimimimíííííííí?!??!?!!??!??!?? "A készüléket természetesen giroszkóppal és gyorsulásérzékelővel is ellátták, így a fülünkhöz emelve a telefont, annak kijelzője elsötétedik."
Ez nem is a giroszkóp és a gyorsulásérzékelő dolga hanem a kijelző fölé helyezett közelségérzékelője de ez senkit se zavarjon, ezek nagyon nem értenek a telefonokhoz!!!

Igen, az első oldal hülyeségére már rájöttem közben, azért linkeltem a másodikat. A gyári samsung oldalon valóban accelerometer sensort írnak. De tudod a kérdés nem erről szólt. Ez már giroszkópnak maradt meg a nyelvben, ugyanúgy mint ahogy a skótkockás szoknya sem lesz skótnégyzetes.
Esetleg ha a eredeti kérdésre lenne valami ötleted a kötekedésen kívül, azt szívesen venném. Köszönöm!

Tess, itt a C6 is.. Ha ez nem giroszkóp, akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!