Gabi980531 kérdése:
Nem jó a 0. facebook. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
30-as vagyok és volt internet előfizetésem ,de azt visszavontam és azóta nem tudok 0.facebookozni.(O.facebook,zero.facebook) elküldtem már sms-be a 1430 hogy +NETSTART de szedett le pénzt. mit csináljak???. előre is köszönöm. :D2011. okt. 30. 15:04
11/13 anonim válasza:
A telefonodon áll fen a probléma, nem a gépeden. A telefonon használt böngésző kéne.
Meg a telefonod típusa se lenne hátrányos. Vagy legalább az oprendszer. Ha androidos akkor megvan a hiba oka, mert az android szereti a netet használni. Ezért hiába a facebook zero-t használod attól még a rendszer használja magának a netet amiért fizetsz.
Ha meg nem androidos akkor valószínűleg nem a gyári böngészőt használtad.
Akkor a netstartnál az a 13Ft az az összeg amit fizetsz minden egyes megkezdett 10kB adatforgalom után. Ha így netezel akkor elég szép összegek tűnhetnek el a kártyádról pillanatok alatt. Pár MB-ért is több ezer forintot fizethetsz.
13/13 djroby válasza:
nekem is pénzt vesz le a 0.facebook.com és már nagyon ideges vok rá!! am az én telóm Nokia 5230
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!