Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki rendelt már a speedshop...

Elodka kérdése:

Valaki rendelt már a speedshop.hu-ról?

Figyelt kérdés
vélemények? mennyire megbízható? a nettó áras telefonokban mi van benne? csak a töltő, meg akku?

2011. okt. 30. 12:39
 1/7 anonim válasza:
Igen!Meg voltam elégedve velük :)
2011. okt. 30. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

A nettó ár az az áfa nélküli ár és az csak tájékoztató jelleggel van ott. Mindenképp bruttó áron veszed meg.

A telefonokhoz minden van. Gyári garancia, bontatlan doboz, minden tartozék. Máshogy nem is lehet venni náluk telefont. Nem szürkeimportos telefonok, hanem rendes úton beszerzett darabok ezek. Nincs velük semmi trükközés. Ezért is olyan drágák. De megéri.

A speedshop a legjobb üzlet ha telefont akarsz venni.

2011. okt. 30. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen korrekt cég. Vettem náluk telefont és PDAt is. A PDAt kétszer is kellett garanciálisan javíttatni ( erről Speedshop nem tehetett), a cég hozzáállása mindig korrekt volt. Megbízhatsz bennük!
2011. okt. 30. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Öreg motoros a piacon a gyorsbolt. Én csak kiegészitőket vettem (személyesen és postán is), de semmi gond nem volt. És jópofa személyesen is felkeresni őket, ha arra jársz, mert a rengeteg készülék ki van állitva és lehet gyurmázni őket.
2011. okt. 31. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:

olvass homar blogot...

speedshoptol vasarolni nem vall sikeres emberre...

2011. okt. 31. 21:45
 6/7 anonim válasza:
Nagyon korrekt,megbízható webáruház.Gyorsak,pontosak és nem utolsó szempont olcsók is.Nincsenek elszállva az árakkal,postaköltségekkel mint sok más.Pl ahol olcsó az árú ott pofátlanul sok a posta költség,stb.Én nagyon sokat rendelek tőlük.
2014. okt. 12. 12:36
 7/7 anonim válasza:

Elvártam volna, hogyha már egyszer selejtes terméket küldtek, akkor visszautalják a szállítási költséget is.

Kétszer fizetették ki velem a futárt. Egyszer amikor kiszállították a terméket, egyszer meg amikor visszaküldtem nekik.

Ezt mondjuk nem nevezném vásárlóbarát megoldásnak.

2021. júl. 2. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!