Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert mondjak aszt hogy az...

Miert mondjak aszt hogy az Iphone 4s job mint a Samsung Galsy S2?

Figyelt kérdés

Neten olvastam mind a 2 es a S2 szerintem job es strapabirob.

Miert oljan nagy szam az Iphone nehany embernek?

2011. okt. 27. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem, nem akarom dobálni, de azt elvárhatná az ember egy többszázezer forintos telefontól, hogy ha egyszer kiesik a zsebemből a betonra akkor ne törjön ripityára. Mert ugye az iPhoneokon lévő edzett üveg az annyira edzett mint Spongyabob. 1 méterről leesik és betörik.
2011. okt. 30. 14:36
 12/19 anonim ***** válasza:
utolsó: hát azért azt ne mondja senki, hogyha valami kiesik a zsebedből, az nem törik szét. s2 is ugyanúgy széttörhet, ha kiesik a zsebedből, erre való a védőtok :D
2011. okt. 30. 18:27
 13/19 bp1985 ***** válasza:
Se a desire-m, se a hs2-őm még meg sem repedt. Se tok, se semmi, és nem egyszer esett már le...
2011. okt. 30. 18:36
 14/19 bp1985 ***** válasza:
Az pedig egy dolog, hogy több app van iphone-ra, de a szinvonalat is kell nézni.
2011. okt. 30. 18:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Nézni kell a színvonalat,én is ezt mondom!Azt ugye te sem gondoltad komolyan,hogy android alapra színvonalasabbak a programok?Ugyanis 2 típusuk van:

1.Eredetileg iOS-ra volt,csak kiadták másra is(közérthetőbben iOS MÁSOLAT)

2.úgy szar ahogy van,használhatatlan,ostobaság

2011. okt. 31. 06:34
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem ez az alakalmazás dolog úgy ahogy van fölösleges hülyeség ezen vitázni....talán le akarod tölteni az egész appstore-t??? Mindenre van minden mind2 helyen...ennek az alakalmazás dolognak akkor van értelme ha adott feladathoz keresünk programot és pl egyiknél nincs ilyen....hoppá hoppá így kell kalkulálni nem a számokkal dobálózni...mellesleg ha az iphone olyan qva jó akkor ennyi pénzért mértnem rakják bele mindenből a legűberfaszábbat? Egy 200+ ezres telótól én elvárnám h. min ip67-es szabványnak megfeleljen....
2012. jan. 28. 23:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért nem felel meg az ip67 szabványnak az iphone? :DDDD ez az év kérdése komolyan.Mert nem arra készült hogy elpusztíthatatlan legyen,hanem hogy jól használható,szép,stb...De ez egy nagyon ostoba feltevés volt...
2012. márc. 20. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
2012. márc. 20. 17:24
 19/19 anonim válasza:

A szifon csak név. Nem sokkal van az új szifon az S3-stól. De az árat is nézni kell. Mellesleg szifont csak azok vesznek, akiknek igen nagy önértékelési gondjaik vannak, és egy szifonnal próbálnak érvényesülni. Mert hát ez iPhone...

Mellesleg, néztem egy tesztet, ahol azt írták, hogy az iPad 2 évnél többet nem bír. Persze még szép, hogy újat kell venned, amire kapsz 10% kedvezményt. Megéri...

Téma részemről befejezve. Az egyik tag jól leírta, hogy vannak android, és szifon fanok.

2012. dec. 10. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!