Miért nem tudom elindítani a játékot?
Figyelt kérdés
Nokia 5000 telefont kaptam néhány napja. Bluetooth segítségével töltöttem rá játékokat, de az ikonokon egy kis kulcs jelent meg. Nem törődtem vele, játszottam, de a telefon kikapcsolt és nem tudtam visszakapcsolni. A szívbaj jött rám. Megpróbáltam mégegyszer, sikerült, de hibát írt ki. Másik játékot próbáltam, megint kikapcsolt. Megnéztem a játékok tulajdonságait, van valami kapcsolat menü. Ott kell állítani valamit? Vagy mi a probléma?2009. máj. 4. 21:52
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon nagy a játék mérete és nem bírja a telefon. Az is lehet, hogy a játék vírusos volt. Esetleg nem jó a telefonod. Próbáld meg azt hogy olyan játékot indítasz el rajta, ami a telefonon volt amikor megvetted.
Vagy pakold át a játékot a memóriakártyára. Sokminden miatt nem lehet jó, próbáld meg ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!