Melyik a jobb telo? (lent)
Samsung s5230 vagy a
Vodafone 858 Smart ?
A video annyira nem.
Mivel eleg gyenge a kameraja igy videot kesziteni nem hinnem, hogy a legalkalmasabb. Videokat meg nem nagyon szoktam telefonon nezni.
En leginkabb netre hasznalnam meg ilyen alapveto dolgokra (sms, mms, hivas, stb..).
Viszont en a kijelzojevel nagyon nem vagyok megelegedve...eleg kicsinek talalom.
Nem tudja valaki, hogy debrecenben valamelyik vodas uzletben nem lehetne-e kiprobalni? Szoktam latni, hogy (t-mobile-nal lattam meg csak) ki vannak teve telefonok es ki lehet oket probalni.
Anyum akar leginkabb vodasat..mert o is az es be akar vonni ilyen tarifaba, hogy ingyen beszelunk. -.-''... (Megsugom mindig is utaltam a vodat....de ha mar uj telot akarok, akkor el kell fogadjam...).
Holnap egy uzletben megprobalom ''eloben'' is megnezni a telot aztan, ha tetszik talan annal maradok...
Nem halottam errol a turbosimes dologrol meg:O
Amugy jol alakulnak a dolgok...multheten megrendeltem a Vodafone-t, jovoheten szallitjak ki.
Kozben kaptam mar egyett...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!