Találtam egy kb 40ezer Tt-os mobilt. Fogalmam sincs kié, de mi van ha rendőrséggel beméretteti és rám találnak és rámkenik hogy elloptam? Pedig csak találtam.
pontosabban milyen? Mert a Samsungnak több "nagyon fasza érintős GPS-es" telefonja van.
Egyébként remélem, ha egyszer Te hagyod el a telefonodat, akkor egy hozzád hasonló illető találja meg és megtartja...
Én egyszer külföldön hagytam el a mobilom. Az ottani vezetékes számom is benne volt HOME névvel elmentve.
Este csöngött a vezetékes, hogy ha én hagytam el és igazolni tudom hogy az enyém, akkor visszakapom.
Marhára örültem mert rengeteg fontos dolog volt benne, ami nélkül szívtam volna rendesen hetekig míg helyreáll a rend.
Úgy látom annak amit te találtál annak nem fognak így örülni.
nem értem miért nem próbálod megkeresni a telefon tulajdonosának és szólni neki hogy megtaláltad!!!
Tudod a legbosszantóbb ilyenkor a sim kártya,jó a teló is számít.szerintem légy jó arc és kapcsold be a telót nézd ki a telefonkönyvéből telefonszámokat hogy anyu,apu hugi stb és azoknak szólni hogy megvan a telefon.
És a kérdésedre a válasz nem csak be lehet mérni de le is tudják tiltani a készüléket,dehát ez attól függ hogy rendőrségen is bejelentették e.
Add vissza a gazdának a telót hátha megdob egy 10essel.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!