Iphone4 még mindig hibás?
Az Iphone 4-nél kijavították a hibákat vagy még mindig fent áll a veszély?
pl: bluetooth vagy az hogy ha a kezünkbe tartjuk akkor elmegy a térerő.
igazából már 2 éve gyűjtök egy ilyen telefonra.. és most végre összegyűlt. és azért kérdeztem hogy jó-e mert ha még mindig ilyen akkor nem veszem meg. CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁROK! köszönöm! :)
A bluetooth-al semmi gond nincs! Igaza van az elöttem lévő valamilyek válaszolónak! Egy jailbrake kell rá aztán kész, azt meg amit írtál hogy kézbefogva elmegy a térerő ez hülyeség! Ez 100 iphone 4ből 1-2 nak van ilyen hibája de azoknak is csak akkor ha úgy fogod a kezedbe hogy a telefon antennát meg a wifi antennát meg még a gps vevőt fogod meg (egyszerre) akkor nincs térerő!!!
De vedd meg a 4s-t nem sokkal drágább és a tudása 2szerese! Én is azt veszek magamnak karira arra lesz meg rá a pénzem!
Érdemes volt gyűjtened eddig:)
Az az antenna ügy csak fel volt fújva, mint anno a 3G(S)-nél hogy 10millióból 1darabnak felrobbant az aksija és utána mindenki azt mondogatta hogy" iPhone sz*r mert ha terheled akkor felrobban"xD
Nekem volt már vagy 10 darab iPhone 4-es a kezemben, csak nagyon nehezen sikerült levennem 1 pálcikát, de akkor is ököllel kellett szorítanom a telefont ami normál esetben nem történik meg szval bátran vedd meg az iPhone-t nem jársz vele rosszul, sőt...:)
A Bluetoothról annyit hogy gyárilag csak a bluetooth-os eszközökkel lehet csatlakoztatni (pl bluetoothos headset)
de Jailbreak segítségével meg lehet oldani a fájl küldést is.(Megjegyzem sztem nem is nagyon használnád te sem fájlküldésre )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!