AppStoron vásároltam 7 dollár értékben, mikor veszi le a pénzt?
APpStoreon vettem 7 dollár ártákű játékot. Bankkártyámat (OTP junior) már beírtam de pénz perpill nincs rajta ( majd lesz rátéve) Nem tuja valaki, hogy és mikor lesz akkor a pénz levonva, mi a menete ennek?
A vásárlásról emailt sem kaptam
Ez érdekes... Nem értem hogy csináltad ezt, hogy tartozásra vettél játékot :D Nekem sose engedte...
De most lógsz nekik 7 euróval tényleg..
Őszintén szólva ez az 1 játék volt amit ismertem és kb tudtam miféle és kíváncsi voltam hogy mit fog dobni a gép arra hogy nincs lóvé a bankkártyámon, tényleg nem szándékosan akartam "fizetni" 2 rugót :D
Meg is lepődtem mikor elkezdte tölteni
Most éppen az a szankciója hogy nem enged ezzel az apple id-vel letölteni semmit, szerintetek csinálok egy újat minden fasza lesz és lehúztam appleéket? :D
Hát nem tervezem a feltöltését, meg 1 év és új kártya ( 18 éves leszek)
De mellesleg tudnak olyat hogy nem is tudom bannolják valahogy a telefon valamilyen azonosítóját vagy fakk tudja mit?
Inkább a havert bannolják? Hát ez kedves... :D
Nem hiszem, hogy ezért a 7 Euróért rádküldik az interpol-t, de azért ebből ne csinálj rendszert. Egyébként meg szerintem simán tilthatnak miatta egy csomó szolgáltatást. Főleg amilyen szorosan fogja az apple az ügyfeleit, még csak meg sem tudod kerülni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!