Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítsen aki tud! Van egy...

Segítsen aki tud! Van egy olyan problémám hogy 2.3.5 CM7 re akarom frissíteni az LG Optimus GT540-emet?

Figyelt kérdés
Rootoltam, felraktam egy CMW Recoveryt és mikor megnyomom bekapcsoláskor a Bekapcsoló+ camera gombot egy kék háteret add be és nem tudom hogy csináljam hogy a menüpontokat adja ki amin rátudok arra menni, hogy "insall zip from sdcard" és nem tudom mit kell telepítsek vagy mit kell csinálnom hogy be tudjam fejezni. PLS HELP!
2011. okt. 22. 14:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. okt. 23. 13:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindent lát vagy az még nem elég?
2011. okt. 23. 13:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Nah most csinált egy olyat hogy kiírta hogy Android és hogy illesztő program telepítése sikertelen, utánna meg rámentem hogy ill program frissítése és utána meg átváltott Fastbootra. Most ilyenkor mi van?
2011. okt. 23. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Maradt az eredeti felállás. Nem sikerült feltennie az illesztőprogramot ezért úgy ismeri fel a gép ahogy eddig is.
2011. okt. 23. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!