Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen htc-t ajánlotok max...

Milyen htc-t ajánlotok max 50. 000ig?

Figyelt kérdés
előfizetéses akarok lenni t-mobilenál majd, szval így olcsóbb, mint függetlenül.
2011. okt. 20. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Előfizetéssel 40k-ért megkapod 2 év hűséggel, kamatmentes részletre is.
2011. okt. 21. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Az ARMv6-os procik nem támogatták eddig a flasht (most már a 10.2 tökéletesen működik), és nem tudnak hardveresen videót játszani. És épp itt a bökkenő, hiába van most már flash, a beágyazott videók sokszor szaggatnak, mert már nem képes szoftveresen dekódolni még a videót is a többi folyamat mellett.

A Mini valóban jó, ha neked elég a mérete. A kijelzők terén nagyon kritikus vagyok, de ennek valóban nagyon szép.

2011. okt. 21. 22:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Sokan mondják, hogy nagyon megérné egy se mini, de én nem hiszem, hogy tudnám szeretni. Túl pici. Mint márka a legszimpatikusabb a htc, ezért akartam egy ilyet. (megbízhatónak tűnik). Egyéb telefonok közül mit ajánlotok?

Gondolom motorola defy, samsung galaxy ace.Esetleg egyebek? A motorola megbízható és tényleg annyira jó, mint mondják?vagy inkább az acet választanátok?

Nagyon bizonytalan vagyok, :$

Köszi az eddigi válaszokat :)

2011. okt. 22. 11:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Ace-t semmiképp. Egyrészt az is ARMv6, másrészt csak papíron tűnik jónak, amúgy nagyon nem az.

A Defy viszont tényleg nagyon jó.

2011. okt. 22. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!