Melyiket érdemes? (magyarázatot is kérek)
A vadafone-s telefongyár van???Nem gondolom a kinai huawei vagy az alcatel gyártó annyira frankó telefont csinál, csak ezzel a névvel el tudják adni
S.E.- kicsit katasztrofális nekem és napi töltögetés a minimum!Például a füleddel ki tudod hangosítani, vagy lerakni.Vagy egy centiről telefonálsz majd???
Galaxy Mini az okés, kedvesemnek az van!Olcsó és elég stabil!Ha spórolsz a RAM-al, akkor 4 napot bír!
Én az se x8-ra voksolok, nekem olyan van és tökéletesen müködik, minden szuperül megy rajta.
A samsung galaxy mini-t azért nem ajánlom,mert bár jó telefon, de a képernyő felbontása botrányos.
a vodafone 858 és a 845 pedig egy szóval megfogalmazva egy sz*rkupac.Hihetetlen hogy az alcatel és a huaewi ezeket telefonnak meri hívni.Különben is, már az áruk is gyanúsan olcsó, hiszen csak 20e-be kerülnek, pedig állítólag okostelefonok.
Szóval én az se x8-at javaslom, de a helyedben elgondolkoznék egy ZTE Blade-en is, mert az is egy jó telefon.
Ezek közül X8, amúgy szerintem is Blade.
Vagy esetleg Telenor One Touch.
Miért hoztad most elő a kérdést?
Ma inkább vegyél huawei y200-at, vagy sony live.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!