Vennétek 85 ezer forintos telefont 19 éves fiatoknak?
szerintem előfizuval, olyan díjcsomaggal meg lehet úszni kevesebből is, de ha az én gyerekem lenne, és nagyon jók tanulna, nem lenne vele gond, akkor lehet meglepném vele pl. Karácsonyra, de csak feltételekkel (pl. kevesebb zsebpénz egy ideig, többet kell segítenie, nem tudom)
tehát elvből nem zárom ki az esélyét
Az első 11,45-tel értek egyet!
Akkor sem venném meg, ha tudnám, mert:
1. valóban max. egy év (de inkább 6 hónap) múlva már piacra dobnak egy még újabbat, és a gyermeked akkor már azt akarja
2. hiába jó tanuló, most még nem érzi a saját bőrén, hogy ennyi pénzért milyen keményen kell dolgozni. Majd ha ő megkeresi a rávalót, vehet magának, amilyet akar. Most egy kevésbé trendi is tudja azt, amire egy telefon szükséges. (Gondolom, net-ezni nem a telefonon szokott, arra van neki külön gépe)
Én megtehetném, hogy vegyek egy ilyet, és vennék is, ha a gyerek megérdemli. Persze nem "csak úgy", hanem valami komolyabb alkalomra. Írod, hogy ötödikes, ballagásra pl. megvenném.
Az én gyereke általános iskolában ötödikes, neki egy teljesen egyszerű telefonja van, hogy tudjam hívni, és hogy ő is hívjon, ha valami gond van (kb 5000 ft-os nokia). Ha viszont 19 éves lesz, és mindent megtsz, ami egy ekkora egyerektől elvárható (jól viselkedik, jól tanul, stb), akkor megvenném.
Ha nem lenne rá pénzünk,vagy csak nagy áldozatok árán tudnánk összespórolni az árát, akkor valószínűleg nem kapná meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!