Hogy lehetne megjavítani? A kislányom (8 hónapos) elrontotta a telefonomat. Azt írja ki, hogy a telefon korlátozva, és kéri a kódot. Nem működik.
Figyelt kérdés
segítsetek, légyszi. mit csinálhatott vele? hoyg tudja egy 8 hónapos baba úgy elcseszni a telt, hogy nem működik?2009. máj. 2. 16:14
1/4 anonim válasza:
Öööööööööö............hát..............talán írd be a kódot, és akkor menni fog.
2/4 anonim válasza:
Menj be a telefonszolgáltatóhoz, ahonnan a készülék való és ott biztosan szivesen segítenek.
3/4 anonim válasza:
valószínű kártyacsere lesz, mert elütötte a pin kódot illetve a puk kódot is
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. hihetetlen, de képzeljétek, a babám megjavította :))
miután elrontotta, és én nem tudtam vele semmit kezdeni, bárhogy is próbálkoztam, odaadtam neki, hadd játszon vele, rosszabb már úgysem lehet, erre egyszer csak azt látom, hogy addig nyomogatta, ütögette, hogy "megjavult"
úgy örültem, össsze-vissza puszilgattam a picikémet:)))))
2009. máj. 2. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!