Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2011. okt.28-tól leszállítja...

2011. okt.28-tól leszállítja végre az iPhone 4 árát a T-Mobile?

Figyelt kérdés

Minek okán?

1.: 2011. okt. 28-án megvásárolható lesz az iPhone 4S a T-Mobileban. (szerződéssel, részletre stb.)

2.: már több mint FÉL Éve ugyanazon a marhadrága áron adják az iPhone 4-eseket.

Vennék már egyet! Azt várom, hogy olcsóbb legyen.

2011. okt. 17. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Nem szállítja le. Az ár marad, a 4S értelemszerűen drágább lesz. Most már meg kellene jegyezni, hogy ha Apple terméket akarsz, ahoz pénz is kell...Nézz már szét az Apple cuccok között...Melyik olcsó? A full elavult 2,5 éves 3GS-ből is 110 ezer a legolcsóbb 8 gigás.
2011. okt. 17. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:

első ja jól!

ki kell nyitnod a buxád ha új Apple terméket szeretnél!

én a helyedbe mást néznék de ha TELIK rá akkor nyugodtan vedd!

2011. okt. 17. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
*első írja jól
2011. okt. 17. 21:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Érdekes vélemény.

Evidens, szerintem hogyha egy újabb technológia a piacra kerül, a régebbi technológia ára előbb vagy utóbb nyilvánvalóan csökkenni fog. A kérdés az időpontra vonatkozik.

2011. okt. 17. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az Apple-nél ez nem így van. A 3GS ára sem esett a 4 megjelenésével. Kőkori technológiák vannak benne, 2,5 éve van piacon és mégis 110 ezer ft a mindössze 8 gigás. A márkajelért csengetni kell. Ha nincs pénzed, akkor vegyél használtat. 80-ér már vannak fenn használható 4-esek.
2011. okt. 17. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:

"Evidens, szerintem hogyha egy újabb technológia a piacra kerül, a régebbi technológia ára előbb vagy utóbb nyilvánvalóan csökkenni fog."

Utóbb. A te véleményedre meg nem adnak. Csak a pénzed várják.

Szemet szemért, fogat fogért, IPhone-t sokért.

Ennyi.

Ha elég soká vársz, a nyugdíjadból vehetsz egyet majd.

2011. okt. 18. 07:50
 7/10 anonim ***** válasza:
nem csak az apple a hibás, hanem a magyar árak. a t-mobile-nál én semmit nem vennék, inkább veszek egy fél éves használtat 30ezerrel olcsóbban(ez nem olyan túlzó különbség, én 2-3 havonta cserélek telefont.)
2011. okt. 18. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem a T-mobil üzletébe azt mondták, hogy lejjebb fogják vinni az árakat de pontos árat nem tudnak még mondani.
2011. okt. 19. 00:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Remek! akkor ezek szerint nagy valószínűséggel csak lejjebb fogják vinni(!) az iPhone4 árát (remélhetőleg már okt.28-án!) Köszönöm szépen az írásodat, köszi infót! :)

És köszönöm az ezelőtti írást is, valóban fél éves iPhone-t megéri venni 30 ezerrel olcsóbban, ha sértetlen rajta minden fizikailag és szoftveresen is, ez Jó tipp! Köszi szépen!!

2011. okt. 19. 01:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Iphone-ra vagy összeszeded a lét, vagy elfelejted, és veszel egy másik telót. Van sok másik jó teló is, ami sokat tud tényleg. Én mondjuk Iphone-t akarok, de ha nem lenne rá módom, akkor HTC-t vennék.
2012. jan. 7. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!