Milyet vegyek 60-70 ezerért?
Ha számít, hogy ne haljon meg ha egyszer odakoccan valamihez, beleesik a vízbe vagy valami akkor Motorola DEFY. És CM7 azonnal fel, processzort 1200MHz-ig (Ne félj, nem lesz baja; gyárilag a bennelévő TI OMAP processzor ekkora órajelen fut, csak a Motorola fogta vissza 800MHz-ra a DEFY+ miatt, amiben amúgy gyengébb processzor van.)
Ha annyira nem lényeges neked ez, akkor Google Nexus S. Processzora kb. ugyanolyan jó, Snapdragon szóval talán picit erősebb is, RAM ugyanannyi, viszont a GPUja erősebb mint a DEFY-é. Kijelzője is nagyobb, 4", bár kisebb felbontás mint a DEFYn (kisebb felbontás, nagyobb kijelző -> PICIT rosszabb kép). DEFY képernyője amúgy 3.7" és 854×480-as a felbontása, míg a Nexus S-é 4" és 800×480.
Nekem DEFYm van már több mint fél éve, nem bántam meg, hogy ezt vettem. Csak ajánlani tudom, és nincs is egészen 60.000 Ft ha független boltban veszed (XXLGSM, én itt vettem.) Nexus S áráról nem tudok semmit, de az is az általad megjelölt 60.000-70.000 Ft-os kategóriába esik bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!