Kinai telefonokhoz alkatrész?
Figyelt kérdés
nekem wan egy kinai telom (EVC 4G 4.2 inch az eredeti HTC 4G Az én telom [link] és az eredeti: [link] ) és össze törtem a képernyöjét.. a grafika épp csak az eleje tört be..persze nem reagál semmire..kerestem a neten hozzá alkatrészt de nem találtam.Az ár mindegy sőt az is hogy honann kell megrendelni.Léccives ha tudtok hozzá alkatrészt akk linkeljetek elöre is köszi! értelmesek irjanak.2011. okt. 16. 15:45
1/20 anonim válasza:
Most komolyan mire számítottál? Ha kínai vackot veszel akkor pont erre számíthattál volna... nem fog müködni egy idö után. Nem véletlenül olcsóak...
2/20 A kérdező kommentje:
Nem érted..a telefon müködik..a képernyöje tört össze wágod??a képernyője tört be..wégig wan repedwe..olyan mint ha oda werted wolna whowa és megtörik..a szén szálás réssze épp a grafika is jóó benne csak nem müködik mert az a müanyag réssze betört..
2011. okt. 16. 19:26
3/20 anonim válasza:
Eleve selejtek ezek, dobd ki és vegyél egy normális telefont.
4/20 DivoxO válasza:
És miért tört be? Mert ha egy jobb minőségű telót leejtesz vagy leesik akkor nem fog eltörni.
5/20 anonim válasza:
befuccsolt a sima "v" betű hogy mindent w-vel írsz? ez annyira irritáló ><
6/20 anonim válasza:
jah a "w" irritáló, szokj le róla inkább..másrészt meg nem tudod megcsináltatni SEMMIVEL, mivel jóformán egy szervízbe is csak találgatnának, hogy milyen kijelző lehet benne, de szóval alkatrészt nem fogsz találni hozzá...
8/20 A kérdező kommentje:
Nah akk.. Samsung Sharknak hamarabb betört a képernyője mint ennek.. ahhoz képest h kinai.. elég jóól birja..ne nézzetek hülyének mert toom h mit wettem..persze ezeknél a telefonoknál nem csodálkozom semmin..persze.. ezzen "kinai telofonon kivül" wan másik telom..:DDD ugy hogy ez annyira nem számit..:DDD csak 1 hónapja vettem..:DD és nem csináltam semmit persze betört..de nem számit....am köszi :)
2011. okt. 18. 20:51
9/20 A kérdező kommentje:
Jaah és bocs a "w" betükért:DD
2011. okt. 18. 20:51
10/20 anonim válasza:
Hát az írásodból sugárzik az agyiszinted... Ahhoz meg illik is a kínai selejtes telefon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!