Az Apple utálok miért hiszik azt, hogy az iPhone-okat csak gyerekek használják, akiknek apuci vette?
Figyelt kérdés
láttak már iPhone Launch sort? Jó samsungnál nem làtni olyat, meg 1000000 USA előrendelést se 24óra alatt, de akkor is...2011. okt. 16. 00:15
11/11 anonim válasza:
Számomra az apple státusz szimbólum (szart szarért). Nekem a teljesítmény számít, az ár érték arány, felhasználhatóság. Nézegettem összehasonlító videókat, és nem tetszettek az apple megoldásai az androidhoz képest (legyen az apple akármennyivel is gyorsabb).
Jobban szeretem, ha nem szabja meg a gyártó, hogy mit tehetek a telefonommal és mit nem. Ha akarom windowssal hajtom meg, ha akarom androiddal, ha akarom ubuntuval. Ha akarom rootolom, ha akarom nem. Szabadság...
A sorban állóknak pedig gratulálni tudok, nekem nincs ilyen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!