Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » BlackBerry Curve 8520 Bluetooth?

Nesquiknyuszi kérdése:

BlackBerry Curve 8520 Bluetooth?

Figyelt kérdés

kaptam ma egy Blackberry 8520-as mobiltelefont, és nem tudok vele bluetoothon keresztül képet/videót/zenét stb fogadni. Csatlakozni viszont tud egymáshoz a két telefon, de amikor a másikról küldeném át a fájlt, akkor a BlackBerry bontja a kapcsolatot. Mi lehet a probléma?

Küldeni egyébként tudok fájlokat másik telefonra, csak fogadni nem, akinek ilyen telefonja van az legyenszíves nekem segíteni!

2011. okt. 13. 15:01
 1/4 anonim válasza:
Ez nálam is ugyan így van. Szóval valaki leírhatná, hogy mi a gond vele.
2011. dec. 20. 21:00
 2/4 anonim válasza:
Azt mondják, hogy ez olyasféle Blackberry sajátosság.. Én is ezzel a problémával küszködtem, aztán mikor szóvá tettem egy ismerősömnek, meg sem lepődött rajta.. Szóval azt hiszem, én ennek a problémának az orvosolásáról már letettem... :/
2012. jan. 1. 23:11
 3/4 anonim válasza:

Előző vagyok. :)

Sikerült kicsit utánaolvasgatnom így 10 perc alatt, találtam is egy fórumot, ahol orvosolják a problémát, kipróbáltam és működik!!!

Szóval, amikor fogadni akarsz, bekapcsolod a bluetooth-t, és megnyitod a média menüt. Aztán ott a menü gombot megnyomod, és van egy olyan opció, hogy fogadás bluetooth kapcsolattal. Ráklikk. Aztán a másik készülékkel már tudod is küldeni a fájlt. :) ;)

jó küldözgetést! :)

2012. jan. 1. 23:20
 4/4 anonim válasza:
Hála az utolsó válaszadónak, nekem is hosszú idő után segített megoldani a problémát. Ment a zöld pacsi és ezer köszönet! :)
2014. dec. 6. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!