BlackBerry Curve 8520 Bluetooth?
kaptam ma egy Blackberry 8520-as mobiltelefont, és nem tudok vele bluetoothon keresztül képet/videót/zenét stb fogadni. Csatlakozni viszont tud egymáshoz a két telefon, de amikor a másikról küldeném át a fájlt, akkor a BlackBerry bontja a kapcsolatot. Mi lehet a probléma?
Küldeni egyébként tudok fájlokat másik telefonra, csak fogadni nem, akinek ilyen telefonja van az legyenszíves nekem segíteni!
Előző vagyok. :)
Sikerült kicsit utánaolvasgatnom így 10 perc alatt, találtam is egy fórumot, ahol orvosolják a problémát, kipróbáltam és működik!!!
Szóval, amikor fogadni akarsz, bekapcsolod a bluetooth-t, és megnyitod a média menüt. Aztán ott a menü gombot megnyomod, és van egy olyan opció, hogy fogadás bluetooth kapcsolattal. Ráklikk. Aztán a másik készülékkel már tudod is küldeni a fájlt. :) ;)
jó küldözgetést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!