Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE Xperia Neo-ról milyen...

SE Xperia Neo-ról milyen tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Én múlt hét óta gyötrök 1et, és imádom!!! :)

Nyugodt szívvel ajánlom! Ha van konkrét kérdésed, szívesen segítek.

2011. okt. 11. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Ezt a tesztet olvasd el, elég korrektül írnak mindent, én ez alapján döntöttem:

[link]

2011. okt. 11. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem betyár szépre sikerült! Ilyet szeretnék!
2011. okt. 11. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyétek bátran! :)

Nemcsak szép, de okos is! Az Arc nem ilyen kézreálló, az már túl íves. Mondjuk a gyári híváskezelője eléggé alap volt, kicsit hiányos, úgyhogy én rátettem egy sokkal jobb híváskezelőt.

2011. okt. 11. 12:47
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:D

Kedves első válaszoló! Milyen tartozékokat kaptál hozzá ill az aksi,h birja?? Én rengeteget hallgatok telefonon zenét,milyen zene kezelőopciói vannak??

2011. okt. 11. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Én voltam a 2. meg a 4. is. :)

Húú, hát én amióta megvan, folyamatosan nyomkodom, állítgatom, szépítgetem, úgyhogy az akksi használat még nincs igazán kialakulva.

Így hogy egész nap a kezemben van gyakorlatilag, le is merül nap végére, de ez biztos jobb lesz később. Ha megy a kijelző az sokat fogyaszt, lehet takarékoskodni a fényerővel.

Én 74-ért vettem (le alkudtam), kaptam hozzá mindent. Magyar nyelvű menü, 1+1 év gari, 8GB-os mem.kártya, SE füles.

Leírás nem volt hozzá, cd-n se, de elég hamar rájöttem magamtól is, hogy működik.

A zene, meg mindenféle kezelője meg olyan, amilyet letöltesz hozzá. Iszonyat jó ez az android rendszer, nekem még előtte nem volt ilyen telefonom, kicsit tartottam tőle, meg a képernyő tapizástól, de nem is kéne már másmilyen! :D Teljesen egyéni igények szerint testre szabható!

Én a teljes kapcsolat-telefonkönyv-sms rendszerét kicseréltem egy külön alkalmazásra, mert elég hiányos volt a gyári, és hibátlanul működik.

Most épp filmet tesztelek rajta, a 400mb-os avi-t mindenféle konvertálás nélkül, szaggatás nélkül viszi!

Szóval szuper!! Szerintem nagyon megérte az árát, de én amúgy is SE fan vagyok. :)

2011. okt. 11. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Annyi negatívumot tapasztaltam csak, hogy néha a tapizás közben elfelejt reagálni, olyankor egy vissza, vagy home gombot lenyomva és ismét belépve az adott menübe újraéled.
2011. okt. 11. 21:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen,hogy leírtad a tapsztalataidat!:D mert ennek köszönhetően a neot választottam új kedvencemül. Már csak azt keresen,h honnan rendeljem meg.:D Neked milyen színben van?? Én a piroson gondolkom....xD

2011. okt. 14. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szép a piros is, de én jobban szeretem az elegánsabb színeket, úgyhogy a kék. :)
2011. okt. 14. 17:26
 10/10 A kérdező kommentje:
:D
2011. okt. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!