Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok? 12/f

Milyen telefont ajánlanátok? 12/f

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 20:51
1 2
 11/17 anonim válasza:

22:04...veled értek egyet, én 23 évesen egyetemen is elvagyok egy K510i-vel, telefonálok és kész, és érdekes módon az ismerősi köröm 90%-a is ennyit vár egy telefontól.

Soha nem fogom megérteni minek egy 12 éves gyereknek 60 ezres telefon.

Ezzel persze nem a kérdezőt akarom bántani, meg persze hogy egy ezzel a rivalizálás ilyen idősen, meg anno nálunk az is extra volt már ha vki ballagásra kapott 30 ezres telefont...és azért az emberek nem keresnek azóta se 2x annyit.

Kérdésre válaszolva, én a sony ericssonyokkal vagyok jóban, ha ugyanazt a megbízhatóságot hozzák mint azok amik nekünk vannak/voltak a családban akkor mindenképp rájuk voksolok.

2011. okt. 7. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Az új xperia mini, 50000 körül lehet kapni.
2011. okt. 8. 00:30
 13/17 bp1985 ***** válasza:
45%
Majd ha kihasználsz egy gio kaliberű telefont, akkor vegyél olyat. Én 14 évesen kaptam az első telefonomat. 12 évesen még álmodni sem mertem róla. De nem is kellett. 12 éves korba bőven jó az s5230. Azért, mert másnak androidos van, nem kell majmolnod. Szüleid sem szülik a pénzt gondolom én.
2011. okt. 8. 01:58
 14/17 anonim ***** válasza:

"érdekes módon az ismerősi köröm 90%-a is ennyit vár egy telefontól.

Soha nem fogom megérteni minek egy 12 éves gyereknek 60 ezres telefon. "

Mert a többieknek is van. Egy gyereknél ez már indok.

2011. okt. 8. 05:19
 15/17 anonim ***** válasza:
A Gio a neked való, Kérdező. Vedd meg még ma, 1,5 nap alatt (vagyis hétfő reggelig) kitapasztalod hogy kell kezelni és utána villanthatsz vele a suliban :-)
2011. okt. 8. 07:37
 16/17 A kérdező kommentje:
sajnos karácsonyig kell várnom :( addig lejjebb megy az ára?
2011. okt. 8. 08:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, egy kicsit lentebb fog menni. De ezt itt senki sem tudja pontosan, hogy mennyivel. Figyeld az akcios ujsagokat és csapj le a legjobb ajánlatra!
2011. okt. 8. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!