Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Mini-re hol...

Samsung Galaxy Mini-re hol lehet játékokat letölteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok linkelni olyan oldalt ahol lehet letölteni Galaxy mini játékokat? Inkább autós érdekelne...

A SamsungApps-ba kevés van , s nincs autós....

2011. okt. 7. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Android Market? -.-"

Sosem értettem, miért vesz valaki okostelefont ha azt sem tudja mi az és, hogy mire jó?

2011. okt. 7. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, Market-be nekem kevés ingyenes cumó van ... :) De le ne harapd a fejem ... :D Apps-ba is néztem ott meg legyengült kakik vannak... Én igazából oldalakra gondoltam... Progik, játékok...
2011. okt. 7. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Market-be nekem kevés ingyenes cumó van

Azért ez túlzás. Húgomnak is ilyen telefonja van és a Market tele van ingyen cuccokkal. Ráadásul elég kevés olyan dolgot találtam eddig amit az én Motorolám támogat, a Mini meg nem.

Amúgy meg getjar.com. Ha telóról nézed akkor még le is tudod tölteni a getjar app-ot és akkor ugyanúgy funkcionál mint a Market.

2011. okt. 8. 03:18
 4/5 anonim válasza:

[link]

de ehez kell egy qr kód olvasó progi én a neoreadert ajánlom

és ehez kell net a telefonon

remélem tudtam segíteni ;)

2012. ápr. 15. 11:02
 5/5 anonim válasza:

[link]

nekem nagyon bejött az oldal

2012. júl. 9. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!