Ki lehet üttetni az új Iphone 4s-t?
Figyelt kérdés
Meg szeretném rendelni az Apple weboldaláról, de nem tudom ha AT&T szolgáltatóval rendelem meg ki tudom-e üttetni.2011. okt. 6. 15:02
1/5 anonim válasza:
Azért adj még egy kis időt a hackereknek :)
Mivel a 4-est már ki lehet, talán nem várat magára olyan sokat. Bár még nem olvastam utána, hogy milyen OS meg baseband van benne... ha a legfrissebbek közül, akkor az kicsit még körülményes.
2/5 anonim válasza:
Lemaradt a végéről, hogy ha meg tök új baseband-et kapott, akkor az is kicsit megnehezíti, illetve lehetnek mellékhatások is. (Épp egy elhamarkodottan frissített 3G függetlenítésével szívok...)
3/5 anonim válasza:
szerintem vmi profi boxos kéne neked h kiüsse
4/5 anonim válasza:
biztos lesz rá valami, de előfordulhat hogy sokat kell várnod
Amúgy te onnan előfizetéssel nem rendelhetsz, ha mo-n laksz
5/5 anonim válasza:
amiről te beszélsz olyat nem vehetsz, nincs amerikai lakcímed, nem vállalhatsz annál a szolgáltatónál előfizetést...
innét vásárolj: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!