Ha androidos telefont veszek akkor muszáj kihasználnom?
Persze valamikor biztos használnám is teljességében.
Csak most nem regisztrálnék fel gmail-es fiókra.
Most még csak sms-re lenne jó , zenére, meg egyéb ilyenekre. Internetet most nem használnám.
Ez baj?
Ha nem regisztrálsz gmail fiókkal, gyakorlatilag használhatatlan. Felesleges annyi pénzt kiadni rá.
Ha gombos kell, vegyél Nokia 2730-at, jóféle. Ha még árulják. Vagy ha sok pénzed van, E52. Gombosból még mindig jó a Nokia.
Nekem pl a felnyithatós telefonok tetszenek. Nokiát sosem szerettem, a sonykat szeretem azokkal mindig jól jártam.
Én úgy voltam sokáig, mikor még nem volt érintőképernyős telefon, hogy amilyen választékok voltak gombos telefonok közül régen nekem azok közül sok! tetszett. Nekem a tudás is lényeg egy részt de a külső is. Nem kell rózsaszínnek lennie nem azért. Csak azért tetsszen is a telefon , amit veszek magamnak. Mert hosszútávra tervezném. De így, hogy gombos telefonok közül nincs annyi választék mint amennyi érintőképernyős van, így nem tudom..
Figy attól még, hogy most idegenkedsz tőle ha elkezded kihasználni baromi hamar rájösz, hogy mekkora jóság is ez. Látatlanban nem érzed, hogy szükséged van a funkcionalitásukra, de igen hamar meg lehet szokni a jót. Régen azt sem értették az emberek, hogy minek mobiltelefon mindenkinek, most meg nem nagyon találkozol olyannal akinek nincs.
Ha veszel egy érintőképernyős okostelefont hamar rájösz, hogy nagyon nagy jóság h rögtön megjönnek telefonra az ímélek, nem kell belépkedned emiatt, kisebb oldalak böngészéséhez nem kell gépet kapcsolni, h sose unatkozol mert buszra várás közben játszasz, vagy elolvasgatod a híreket, hogy facebook stb üziket rögtön megkapod.
Innen a következő lépés, hogy rájösz, hogy egy 1500 ft-os 500 megás mobilnet csomagban ha sms-ek helyett e-mailt küldesz akkor ezentúl kvázi ingyen van az sms, illetve ha felraksz egy viber-t akkor akinek van viber a telóján azzal 500 megából 2000 percet beszélhetsz le (wifi közelben pedig akármennyit) és máris rengeteget spórolhatsz a telefon költségein.
A gmail elengedhetetlen hozzá, de elég klassz dolog ám, hogy a mailok RÖGTÖN megjönnek telefonra is, hogy az elmentett emlékeztetők a netes calendarba is elmentődnek, hogy a kontaktjaid a telefonon automatikusan megjelennek ésígytovább.
A lényeg a lényeg: adj neki egy esélyt.
haverommal tesztelgettük, neki tré van, nekem vodka
nála többször ment el a térerő és nálam sokszor volt még, mikor neki már nem. HTC DHD, Sensation volt a 2 mobil
Nincs wifim a gépemben. Szóval még erre is plusz költséget is ki kéne most adnom, ha használni akarom. Akkor még olyat is olvastam, hogy vannak olyan dolgok rá amiket letöltessz, amik pénzbe is kerülnek jó nyilván ezt ember válogatja,hogy kell-e rá.
És minden hónapba 1500ft-ot kéne fizetni külön?
Sony E. xperia mini pro-ra gondoltam egyébként. Azon van billentyűzet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!