Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha nincs netem a telefonra,...

Ha nincs netem a telefonra, ér valamit az okos telefon?

Figyelt kérdés

Tehát ha veszek egy okos telefont, de nincs rá net, és nem kérek, akkor ér valamit ez az egész?

Vagy nem éri meg net nélkül használni?

2011. okt. 2. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Jó nélküle is, de jobb nettel.

Én fél évig használtam a Bladem net nélkül, nem is hiányzott a net. Most, hogy van, már nem adnám vissza, de tökéletesen élhető volt net nélkül is, már mindenhol van wifi (legalábbis Pesten).

2011. okt. 2. 15:40
 2/9 A kérdező kommentje:
És ingyen netezhetek wifivel?
2011. okt. 2. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
igen
2011. okt. 2. 15:42
 4/9 A kérdező kommentje:

De, azt lejelszavazzák nem?

Legalábbis úgy tudom.

2011. okt. 2. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Minden nyilvános helyen szabad a wifi (benzinkút, étterem).

Ha meg mégis jelszavas, arra való a kicsi szád, hogy megkérdezd. 10-ből 10-szer megmondják.

2011. okt. 2. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
én nemrég vettem új telefont net nélkül mert úgy voltam vele hogy minek de így fél év után jobb lett volna ha olyan csomagba veszem meg amúgy igen ha pesten vagy majdnem mindenhol van wifi mármint ha éterembe vagy benzinkúton vagy, de én is csak facebook-ozni vagy az email-jeimet nézném meg
2011. okt. 2. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Net nélkül is jó, de nettel még jobb. Ez olyan, mint ha azt kérdeznéd, jó-e a mozi pattogatott kukorica nélkül.
2011. okt. 2. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
plázákban, burger kingben van ingyen wifi. nekem nincs külön netcsomag a telefonomra, de mivel itthon van wifi routerem, ezért le tudok tölteni rengeteg appot. ha offline app, akkor pedig bárhol tudom használni.
2011. okt. 3. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen wi-fit tudsz használni és akkor lesz neted... Amúgy meg nem mindenhol jelszavazzák le... Én pl. mindig az egyik szomszédét használom, mert ök még nem hallottak a jelszóról xD
2011. okt. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!