Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG...

Mi a véleményetek az LG mobilokról?

Figyelt kérdés
Most néztem ki egyet: [link]
2011. okt. 2. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2x volt Lg telefonom. ezekkel az androidosokkal mondjuk nincs tapasztalatom. De amik nekem voltak rossz tapasztalatom van velük. Kikapcsolt, érdekes dolgokat csináltak pedig új koruk óta nálam voltak. Elegem lett belőlük. Bár véleményem szerint az Lg gyártja a legszebb telefonokat(pl. viewty) de szoftveresen nem a legjobb...
2011. okt. 6. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Az LG egy rakás *** az összes, már elnézést. Nem telefongyártó... És igen, romlandó. Nem csak a régiek, de az érintősekről is hallottam már rossz tapasztalatokat...
2011. okt. 6. 11:26
 3/6 anonim válasza:
androidos lg kel semmi baj, nekem optimus gt 540 van, semmi bajom vele kitűnően működik..
2011. okt. 6. 16:11
 4/6 A kérdező kommentje:
én lg optimis me p350-et akarok venni...arról van vmi véleméény?:)
2011. okt. 6. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:
optimus
2011. okt. 6. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdemes megnézni a videoteszteket, meg a mobilarena teszteket, azok mind dicsérik , főleg az Optimus 2X -et. Akármelyik gyártónak lehetnek hitvány szériái, meg csúcskategoriásak is, attól hogy egy régebbi LG széria nem volt annyira jó, attól még a legujabb prémium kategoriásak lehetnek hibátlanok, tartósak. Én LG- n meg Sony-n gondolkodom.
2011. dec. 15. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!