Sony Ericsson x8 akadozik :S?
Figyelt kérdés
Pár hete vettem sony ericsson x8-at, igazából már bánom h ezt vettem, az lenne a gond h nem tudom h miért de akadozik a kép, akár mit is csinálok rajta, és nagyon idegesítő, próbáltam vissza állítani gyári állapotba de nem segített :S vkinek vmi ötlet?2011. okt. 1. 19:40
1/1 anonim válasza:
... Még szép hogy akadozik, ha az "okos" gyártók több grafikát igénylő szoftvert tesznek gyengébb grafikai képessgű telefonba... A Galaxy Ace is akadozik legalábbis mikor a boltban kipróbáltam itt ott akadt. Pedig abban 800 Mhz-s proci van. Ugyan a boltban kipróbáltam a Galaxy s2-t is, s én amellet döntöttem, hogy azt veszek, persze gyüjtenem kell, de inkább gyüjtök 1-2 évig s aztán veszek telőt, mint, hogy vmi sz*art vegyek. Karácsonyra veszek is magamnak galaxy s2. Na jó ez kicsit off-os volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!