Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb teló a w595...

Melyik a jobb teló a w595 vagy a w580-as sony e?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy sony w595-ös telót De nem tom mennyibe kerül én vagy dominóval vagy krátyafüggetlenül szeretném ha tudjátok kb. mennyibe kerül akkor írjatok ja és milyen színvátozatok vannak még? mert ha van akkor zöldet szeretnék. És még abban kérem a véleményteket hogy megéri e lecserélni a mostanit (sony e w580). THX :D
2009. ápr. 27. 15:49
 1/5 anonim válasza:
49%

Ha a zenét vesszük figyelembe akkor mind1 sztem.

W595 viszont homályos, elmosódott, rettentően csúf fotókat készít, ehhez a minőséghez teljesen felesleges a 3,2 megapixel, a fektetett üzemmód és az a szokásos opciólista, amit a szoftver nyújt, ezzel kpcsolatban a w580 sem sokkal külömb.

Szerintem a W595 "fiusabb" mint a W580.

De ne is vegyél ilyen drága mobilt ha nem akarod kihasználni(úgyértem hogyha csak telfonálásra meg smsre használod), nem attol leszel több ember ha jó a mobilod. :)

2009. ápr. 27. 19:33
 2/5 anonim válasza:
[link] ;)
2009. ápr. 27. 19:33
 3/5 anonim válasza:
Előző vagyok, ésss szerintem nagyon nem éri meg. Semmivel sem jobb talán az új szoftver miatt érdemes. (:
2009. ápr. 27. 19:35
 4/5 anonim válasza:
Zöld nincs sajnos
2009. ápr. 27. 19:36
 5/5 anonim válasza:
Nekem w595-öm van és nagyon szeretem! Jobb, és szebb, mint a w580. Én is e kettő között gondolkoztam, és jól döntöttem. 34-ért vettem újan a vaterán. És vettem bele egy 8 GB-s karit is. Filmeket lehet rajta nézni... Nagyon tetszik!! Ennyi pénzért meg.. :))
2009. jún. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!