Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon? Melyi...

Melyik a jobb telefon? Melyi éri meg jobban? Samsung Galaxy S Plus vagy S2

Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban a samsung galaxy s plus vagy a samsung galaxy s2? Az egyértelmű hogy melyik a jobb, de engem az érdekelne hogy megéri e az S2 az árát mert majdnem a duplája? Apumnak (41) lenne és csak arra használná hogy telefonáljon néha SMS-t írjon és az emailjeit (pdf és word fájlokat) nézné meg. Megéri e a dupla árat vagy erre a célra jó az S Plus is? Nyugodtan írhattok tapasztalatokat vagy véleményeket is a 2telefonról vagy újat is ajánlhattok!!!
2011. szept. 29. 16:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy a Samsung Galaxy S és az S Plus között mi a különbség? Előre is köszi a válaszokat!
2011. szept. 29. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Az S Plus kicsit gyorsabb, mint az S, lényegi különbség nincs.

Apudnak szerintem bőven elég egy elegáns nyomógombos telefon is (pl Nokia E52), ha csak hívni, smsezni meg olvasni akar, mert egy androidos telefont nem is biztos, hogy tudni fog kezelni. Az meg holtbiztos, hogy nem használná ki.

2011. szept. 29. 16:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam neki hogy inkább egy blackberry vagy valami hasonló :) de azt mondta hogy nagy kijelzője legyen mert emailben szokott kapni pdf vagy word fájlokat a munkája miatt és azokat is meg akarja nézni amit kis kijelzön nem látsz meg jobb lenne ha érintőkijelzöje lenne, de kösz a választ!
2011. szept. 30. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Galaxy S tökéletesen elég lesz neki.
2011. okt. 2. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:

A 2 közül az S érné meg jobban.

A 2X jobb

DE a nagy kijelző miatt HTC Desidre Hd

vagy valami qwertis teló pl:Samsung galaxy 551

2011. okt. 2. 13:54
 6/6 A kérdező kommentje:
igen én egy qwerty-s telefont mondtam neki de inkább érintőképernyőset szeretne mert azon jobban látja a dolgokat. Nagyon köszönöm a válaszokat sokat segítettetek!
2011. okt. 2. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!