Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Haveromnak ellopták a telefonj...

Haveromnak ellopták a telefonját. Ha bemegy a (lent)?

Figyelt kérdés

Rendőrségre és megadja az IMEI számát mennyiért keresnék meg?

Fontos.

Előrre is köszi a válaszokat.

2011. szept. 28. 14:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Értem, de az a helyzet, hogy tudjuk ki lopta el csak nem ismeri be.

Valószínű, hogy offline-ba kapcsolta a telefont vagy kicserélte a sim kártyát, mivel a telefon független.

2011. szept. 28. 15:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor éljen az önbíráskodás. Persze csak ha teljesen biztos vagy a tettesben.
2011. szept. 28. 15:56
 13/22 anonim ***** válasza:
hiába mentek a rendőrségre amúgy, még akkor se, ha tudjátok ki volt a tettes...én is így jártam tavaly februárban, megneveztük őket(mert többünktől is loptak), rendőrök kimentek házhoz, természetesen egyik gyerek se volt otthon olyankor..és háát maximum annyit tesznek a rendőrök, hogy körülnéznek a használt telós boltokba, hátha beadják, az egyik osztálytársamét azt meg is találták szerencsére, enyém nem lett meg, meg bírósági ügy is lett belőle, de csak mert akik loptak azok nem csak tőlünk, hanem sorozatosan...csak hát mi a f*szt kapnának ugyanmár..semmit..mondják hogy ejnye..még kártérítést se kaptunk, pedig be lett a dolog bizonyítva...csak hát mikor már nagy tételbe lopnak, akkor a többmillió Ft-os kártérítést hogy a faszba fizetnék ki a büdös cigányok..mert azok voltak-.-
2011. szept. 28. 16:37
 14/22 A kérdező kommentje:

Ezek is azok.

Nem telik nekik saját dolgokra.

2011. szept. 28. 16:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy telik. Hidd el, hogy sokuk sokkal jobban és mint te vagy én.
2011. szept. 28. 16:40
 16/22 A kérdező kommentje:
Elég szomorú
2011. szept. 28. 16:45
 17/22 A kérdező kommentje:

Még egy kérdésem lenne.

A telefonszám alapján be tudják mérni? pl. ha ki van kapcsolva a telefon?

2011. szept. 28. 18:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Kikapcsolt telefonnál nem lehet.
2011. szept. 28. 18:22
 19/22 anonim válasza:
üdv. én lennék az a hülye. középiskolába volt. pár emberrel beszéltem azt mondta valaki h az már 1000% h 1 gsmbe van vagy valami. akkor azért a telóért már nem lehet semmit se tenni???
2011. szept. 28. 18:54
 20/22 anonim ***** válasza:
gsm boltba hiába mész be, mert te nem mondhatod az eladónak, hogy itt a doboza, rajta van az imei szám, nézzük meg ott van-e, ha ott is van, nem fogja visszaadni ingyen, azt csak a rendőrök kérhetik vissza.
2011. szept. 29. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!