Most akkor rávan kapcsolódva folyamatosan a netre?
Figyelt kérdés
Hello, HTC herom van...(azt hiszem)
még eléggé új...és nem értek annyira hozzá(igen.. hülye vagyok a kezeléséhez na) és az lenne a problémám hogy felmentem vele facebookra és azt sem tudtam hogy hogy kell kijelentkezni facebookrol...(1. kérdés ez lenne)
a rizikosabb a dologban..hogy amikor "elméletileg kiléptem" a netről azután még fent bal sarokban egy "@" jelet mutatott..meg ma is mutat...akk ez azt jelenti hogy még a net bevan kapcsolva..és fogy a pénzem"kérdőjel"
ha igen akkor hogy lehet teljesen kilépni"kérdőjel"
IGEN HÜLYE VAGYOK..de a segítséget meghálálnám
2011. szept. 28. 06:56
11/15 A kérdező kommentje:
akk most megy a net..vagy nem??
2011. szept. 28. 18:44
12/15 anonim válasza:
Szerintem meg egyszerűbb lenne az ideglelés helyett rendelni egy olcsóbb netcsomagot.
13/15 A kérdező kommentje:
sztem meg egyszerűbb lenne egy normális választ kapnom...-.-
2011. szept. 29. 10:41
14/15 anonim válasza:
Kimondottan építő jellegű választ adtam. Teli van a gyk a hasonló palikkal, akik összeizzadják valahogy a szupertelefont, aztán görcsölnek, hogy a koszvadt feltöltőkártyájukon marad-e még 500 ft. Pedig minimális ráfordítással tényleg ki lehetne használni rendesen a készüléket.
15/15 A kérdező kommentje:
jó..ezt egy olyannak mondd aki németországban van 2 hete...
-.-
2011. szept. 29. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!