Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért hívogat magától a...

Miért hívogat magától a telefonom?

Figyelt kérdés
Komolyan már idegbajt kapok tőle. És 100%-ra nem nyúlok hozzá, most is itt van előttem, zenét hallgatok róla, a zene elhallgat és mondja a szöveget a nő...még jó hogy nincs pénz rajta mert hívogatna az anyámkínját is. Azt mondták elv azért mert így a szolgáltató tud zsebelni magának azzal hogy megy az egységem a semmiért..ez igaz? Vagy akkor miért van ez? Nem is állítgattam rajta semmit, eleinte nem volt ilyen gondom (másfél hónapja van meg a teló), az utóbbi pár hétben szórakozik ezzel.
2011. szept. 24. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyári visszaállítás
2011. szept. 24. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nem biztos...sőt! lehet, hogy nem segít a gyári állapot visszaállítása.

Nekem is pont ilyen problémákkal van szervizben a telefonom immáron 1 hónapja és azt mondták, hogy esedékes lehet egy főpanel csere. Én minden tőlem telhetőt megtettem a telefonom érdekében (szoftverfrissítés, hard reset, gyári beállítás vissza állítása, stb) de nekem is csak telefonálgatott...és a bosszantó az, hogy Németországból hívta fel az Angliában élő nővéremet ami teljesen lenullázta a kártyámat..

Nokia 5230 tulajdonos...:/

2011. szept. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!