Ha "Jani" akarok lenni és a nőknek imponálni, akkor a Galaxy Tab + Bluetooth headset jó választás?
2011. szept. 24. 19:01
11/23 anonim válasza:
Vegyél ZTE Bladet te láma! :)
12/23 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 19:23
Szerintem se :) Akkor nem ilyen sz@roktól várnád a reményt, hogy csajt találj :D
13/23 anonim válasza:
Ez a tablet konkrétan a semmire nem jó kategória.Hordozni irdatlan nagy, normálisan dolgozni vele túl kicsi és buta.Utcán meg az első rajgyerek kiveszi a kezedből:D
14/23 anonim válasza:
Utazás közben filmet nézni/netezni nagyon jó a tablet. Más hasznát én még nem vettem.
15/23 A kérdező kommentje:
Szóval. Kb így nézek ki. Van kocsi, lakás, lcd tv, okostelefon és holnap veszek Galaxy Tabet 115 ezerért kp-ra. Devizahitel (és teljesen) hitelmentes vagyok. Írjon privátot minden nő, akit felcsigáztam. A kérdés pedig részemről lezárva!
2011. szept. 24. 19:59
17/23 anonim válasza:
Mekkora retardált troll vagy xD
18/23 anonim válasza:
Szerintem te egy rozsdás taligában otthont keresve lesed, miket dobnak a kukába, majd beleejted a csatornába a játéktelefonodat. Valahogy így nézel ki: [link]
Te már az önimádó trollabb fajtája vagy.
19/23 anonim válasza:
Ezzel max. rib*****at szedsz fel. Egy igazi nő nem a tárgyaidba szeret bele hanem beléd. Ezt sose felejtsd el.
20/23 anonim válasza:
A trollkérdés is móka mindenesetre valaki irta hogy a lanyoknak az odafigyeles es a Gyuras szamit. Nalam sem a kütyü sem a gyurás nem számít hanem az intelligencia, műveltség és az odafigyelés. :)
Mondjuk azzal én nemtudom mennyivel lennék beljebb hogy a pasimnak ez vagy az van. ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!