Nokia c3 wifi-ére miért panaszkodnak sokan? Nem működik jól vagy mi?
Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 17:41
1/5 bp1985 válasza:
Lassú, és hol működik, hol nem.
2/5 anonim válasza:
Mert xar...
Ismerősnek volt, bekapcsolt wifi mellett miközben kapcsolódva volt a routerre, szart rá és a mobilnetet akarta használni.
Néha jó volt, de legtöbbször nem.
3/5 anonim válasza:
Nekem volt még pár hónapja c3am...én is hallottam, hogy sokan szidják a wifit. Hát én megnéztem axem telefongurun vagy portálon, h h kell beállítani és akkor mindig jól működött. annyi volt, h létre kellett hozni egy saját hozzáféri pontot, ott lényegében nem adtam meg semmit, beállítottam alapértelmezettnek és mikor elindítottam netet felajánlotta, h mivel tudok még nethez kapcsolódni. Én opera minit használtam és azzal eléggé gyors volt. Semmi bajom nem volt vele. Viszont nekem arany színű volt és a hátlap fehér rész egy idő után bebronzosodott és elég ronda lett:S
4/5 anonim válasza:
Ja, csak ennek nem így kéne működnie...
Egy normális telefon, ha csatlakozik egy wifi-re akkor automatikusan azt használja és nem azért pofázik, hogy fizess elő...
5/5 bp1985 válasza:
A válasz írója 97%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:11
Jól mondod, normális telefonnál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!