Ricskow kérdése:
Nekem nem akkor működni az ingyenes facebook csak akkor működik ha be van kapcsolva a MOBILHÁLÓZAT CSAK AKKOR JÓ DE A MOBILEHÁLÓZAT MEG VESZI LE A ZS az mért van?
Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 11:11
2/6 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi értelme egy okostelefonnak net nélkül...
3/6 A kérdező kommentje:
nekem csak mobilehálozatl működik
2011. szept. 24. 11:32
4/6 anonim válasza:
Igen, mert ha nincs mobilhálózat net sincs, anélkül meg facebook nincs. De ha bekapcsolod, akkor frissítések meg appok lehúzhatnak pénzileg. Szóval vegyél sima gombos telót vagy köss netet, mert jobban jársz.
5/6 anonim válasza:
ha feltöltőkártyás vagy akkoris 2000 ft-ért már rakhatsz 500 mega mobilnetet a telefonodra ami egész hónapra elég. Ráadásul mobilnettel spórolsz egy csomót mert sms helyett mailt küldhetsz, telefonhívás helyett meg viberen keresztül kb ingyen van a telefon (2000 perc fér bele 500 megába).
Okostelefon net nélkül olyan mintha vennél egy autót de nem tankolnál bele.
6/6 anonim válasza:
ÉS ha még van annyi pénzed akkor váltasz telenor-ra mert ott az okostarifa 90 ezt veszem példának 45 perc házózaton belül 45 perc hálózaton kivöl 90MB multimédiakeret de ezt ha tulléped csak lassitják a netedet ugyanugy tudol tovább netelni és KORLÁTLAN BÜNGÉSZÉS E-MAILOZÁS és csak 3000ft/hó (nekem ugyan ilyen van csak okos 180 csomagban :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!