Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A csajok előtt melyikkel...

A csajok előtt melyikkel lehet jobban menőzni? Csak és kizárólag csajok írjanak!

2011. szept. 23. 19:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szia!Önértékelési problémáid lehetnek,ha a mobiloddal akarsz csajozni... egyébként, mit ér a drága mobil,ha nem egy BMW-ből szállsz ki és nincs egy kb 20millió forintos luxus lakásod mondjuk a Corvin negyedben... :) Komolyan mondom!! Az ilyen drága mobil csak kiegészítő darab kell hogy legyen a nagyon gazdag pasiknál... ja és főként azért van nekik ilyen,mert dolgoznak vele... a cégük, vagy vállalkozásuk ügyeit intézik, szóval nem játékból vettek ilyet!!! Szerintem előbb kocsit vegyél... ha egyáltalán van jogosítványod...
2011. szept. 27. 10:51
 22/28 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok Különben az iphone jobban bejön de csak akkor ha az előző feltételek megvannak és van értelme,hogy iphonet huzz ki a zsebedből... 21/L
2011. szept. 27. 10:53
 23/28 anonim ***** válasza:
Iphone 4et vedd meg,nekem az van.tudom aztmontad hogy fiuk ne irjanak,az vagyok de iphonnal nagyon tucc villogni :D valami jó kis apps-okkal fellehet magadra hívni egy csaj figyelmét...komolyan mondom :D
2011. szept. 27. 13:07
 24/28 anonim ***** válasza:

szerintem a Tabbal

feltűnő és nagyszerű:)

2011. szept. 27. 13:27
 25/28 A kérdező kommentje:
21 L-nak: Van jogsim, lakás és autó is. De még okostelóm is, viszont az jelenleg Nokia. De amúgy szeretem. :-)
2011. szept. 27. 13:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Milyen kocsi és lakás?? Mert ilyen telónál nem mindegy... :) igen... akkor státuszban elmondhatjuk, hogy menő vagy...de akkor miért akarsz csajozni?Mert nincs, vagy van de kell még egy pár nő... 21/L voltam
2011. szept. 27. 13:49
 27/28 A kérdező kommentje:
Jó, azért ne várd hogy majd itt vagyonnyilatkozatot teszek. Van és kész. Nem plusz csajt akarok, csak egyet :-) Amugy poénnak szántam ezt a kérdést ;-)
2011. szept. 27. 14:26
 28/28 anonim ***** válasza:
86%

Én a Nokia 3210-re bukok.

BabiNéni

2011. szept. 27. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!