Hogyan tudom átíratni az én nevemre szóló telefont annak a nevére akié valójában?
azért kapod a leveleket mert nem senki nem fizeti be a részleteket...
Annyiba kerülne, hogy mindketten személyesen befáradtok egy T-pontba az okmányaitokkal és mondjátok az ügyintézőnek, hogy átszeretnétek íratni a telefont.
"még hogy nem lehet átírni...miből is tart a nevet átírni a számítógépben?"
Ez nem így működik, jól is néznénk ki.
Gondolj utána: az én nevemen van egy telefon, én kötöttem a szerződést, engem fogadtak el különféle bizonyítékok után (kereseti igazolás stb.) fizető félnek.
Gondolok egyet a Te logikád szerint, bemegyek és azt mondom, hogy bocs, de nem az enyém már a telefon tessék erre meg erre írni?? És én átirattam az én telefonomat a Te nevedre???
Nem, mindkettőnek ott kell lenni, és az átvevőnek el kell vállalni, és a szolgáltatónak el kell őt fogadni!
NEm a telefont írják át hanem az előfizetést. Vannak olyan előfizetések amiket nem lehet, pl úgy lett kötve a szerződés, hogy erre a két számra és előfizetőre a hűség lejártáig, vagy céges flotta esetén nem lehet átíratni más nevére. Ha lejár a hűség csak akkor.
A számlafizető nevét viszont meg lehet változtatni. Akkor már nem tudom, hogy kinek a felelőssége lesz.
Ezt jól elszúrtad, most szívsz.
Én soha nem íratnék az én nevemre semmit amit más használ, max családon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!