Galaxy Ace gyorsulásmérő?
szerencsére meg tudom venni bónusz program keretében, és így abszolút megéri, megérné
tehát akkor tutira lehet vele mérni:)
Akkor oké.
Tényleg jó telefon, bár nem adnám oda a Bladem érte, csak a vakut irigylem. :P
Itt egy 6 oldalas teszt, minden benne van:
Nincs másodlagos kamera. Ez egy középkategóriás mobil, ott egész korrekt, de igaz, ami igaz, ebben az árkategóriában tudsz izmosabb mobilt venni. Volt már a kezeim között, egész kellemes fogású és nem tapasztaltam lassulást, bár az 2.3.3-as rendszerrel futott. Amint olvasom, te is megnyomogattad, így nyilván ezt te is tudod. A gyorsulásmérőről nem tudok infót mondani, de nem is értem minek azt babrálni. Van, funkcionál és kész. A kijelzőbe azért bele tudnék kötni, igen pixeles, ami igencsak rontja az összképet. Ettől eltekintve amint írtam a teló teljesen korrekt, de véleményem szerint túlértékelték (az árát tekintve).
a tesztet köszönöm, olvastam, és emlékeztem, hogy mintha nem lenne benne másik kamera, de annyi mindent összeolvastam, hogy nem voltam biztos...:)
a gyorsulásmérőt azért kerestem, hogy tényleg van-e rá/benne/hozzá
te milyen telefont ajánlanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!