Nenoka kérdése:
Adroidon web player?!?
Figyelt kérdés
Van vmi program amivel tudok online filmet (online-filmek.hu pl.) nézni androidos telefonnal(ZTE Blade)? Marketen adobe player kuka! Egyéb ötlet?2011. szept. 23. 00:01
1/2 csapacsupa válasza:
ARMv6-os, régebbi processzorral nem megy az Adobe Player, de ettől még nem kuka ;). A legtöbb ilyen streamelős oldal flash-t használ szóval nincs túl sok esélyed, de ettől még lehet, hogy van olyan ami konvertálja a filmeket csak nem túl nagy a valószínűsége.
2/2 anonim válasza:
Próbáld Skyfire böngészővel, néhány oldalon jól működik. A mostani flash playerek még szarok, karácsonyra ígérik a 11-es verziót, ami elvileg jó lesz ARMv6-ra is, de az eddigi tapasztalatok alapján szkeptikus vagyok (mindig felforrósodott a telefon és lefagyott a böngésző még a kicsi flash reklámoktól is). De majd kiderül. Én most azt mondanám, ha fontos a flash, szerezz be egy ARMv7-es telefont (én Defy-t vagy U8800-at vennék, ha jobban nézne ki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!